Versenykiírás

Limitált résztvevői létszám! Az első 200 fő nevezését tudjuk elfogadni! (A nevezési díjak beérkezési idejét vesszük figyelembe!) A limitált résztvevői keretet nem befolyásolják a rendezvény meghívott résztvevői! Nevezni a „Nevezés” menüpontra kattintva tudsz, illetve a nevezési listát is megtalálod az oldalon. Fontos a versenykiírás és a részvételi szabályzat figyelmes elolvasása. Köszönjük!

Pilis Vertikál – Versenykiírás

Általános információk

Csak fel a Pilisre! –Az egyetlen taktika, hogy nincs taktika! 🙂

Táv: 6,5 km

Szint: 550 m

Kicsit aszfalt, de inkább terep!

Nevezési díj: 4000 forint

A verseny időpontja: 2018. március 15. (csütörtök)

Nevezési időszak: 2017. december 20-tól 2018. március 4-ig

Kérjük olvasd el a részvételi szabályzatot, ne hozd kellemetlen helyzetbe túratársaid, ne indulj nevezés nélkül!

Ellenőrzés, útvonalkövetés, igazolás

A verseny időmérése TRAXPACE chipes időmérő rendszerrel történik. A chip letéti díja: 1000 forint. Ezt a pénzt a verseny után, a chip leadásakor maradéktalanul visszakapod. Minden versenyző letéti díja, egy saját borítékba kerül, így ugyanazokat a címleteket kapja vissza, mint amit leadott. (Zálogtárgyat, igazolványt nem áll módunkban elfogadni!)

A verseny

Versenyközpont: Baross-ház, 2095 Pilisszántó Kossuth u. 88.
(Rajtszám átvétele, eredményhirdetés és sorsolás!)

Öltözők és rajt: Pilisszántó, Sportpálya
(Öltöző, csomagmegőrzés és rajt!)

Indítás: Pilisszántóról – a Sportpályáról – 10 másodpercenként! (Mivel nem tömegrajt lesz, csak az eredményhirdetésnél tudod meg, hogy győztél-e.)

Első rajt: 10 óra! (Indítás a rajtszám szerinti sorrendben! A későn rajthoz állók a mezőny végén tudnak elindulni!)

Öltözési lehetőség, csomagmegőrzés, rajtszám átvétele: 8 órától 9.45-ig!

Eredményhirdetés: a futók leérkezése után, 14 óra körül – kérjük, hogy érj vissza 13.30-ig, és maradj akkor is, ha esetleg nem kerültél dobogóra!

A 14 év alattiak a Gyerek kategóriában, azaz a Moments Gyerekfutam keretében, a mezőny elején indulnak! Nincs külön gyerektáv, ugyanazt futják, amit a felnőttek. Ne aggódj, képesek rá! 🙂

A Pilis Vertikál díjazása

Amit a nevezési díjért adunk: rajtszámot, frissítőt, időmérést, a felérkezőknek befutóérmet, valamint kategóriánként díjazzuk a leggyorsabb három-három NŐI és FÉRFI felfutót! (Mindenkor a verseny napján betöltött életkort vesszük figyelembe!)

Kategóriák
 • Gyerek (14 éves korig) – Moments gyerekfutam
 • Felnőtt férfi (14 és 50 év között)
 • Felnőtt nő (14 és 40 év között)
 • Senior férfi (50 év felett)
 • Senior nő (40 év felett)

Csapat kupa (3 fős csapatverseny): keressük a leggyorsabb csapatot, azaz azokat, akiknek a legkevesebb az összeadott idejük!

Családi páros kupa: keressük a leggyorsabb párost, azaz azokat, akiknek a legkevesebb az összeadott idejük! (Háromféle összeállítás lehetséges: 16 év alatti gyerek és szülő, vagy 16 év alatti gyerek és nagyszülő, vagy két 16 év alatti gyerek.)

Házaspáros kupa: keressük a leggyorsabb házaspárt, azaz azokat, akiknek a legkevesebb az összeadott idejük!

Minden csapatverseny esetében

Minden csapattag egyben egyéni induló is. A csapat indulási feltétele, minden csapattag egyéni nevezése. (A csapatversenyek nem jelentenek többletkiadást.) Egy induló több csapatkupában is szerepelhet, de azonos kategóriában csak egyetlen csapat tagja lehet. Csapatösszetétel megadása a nevezési felületen történik, a csapatnév és az indulók megadásával, pótolni pedig e-mailben – kimmelpeter@piros85.hu – lehet.

Nevezés

Az előzetes nevezés az online regisztrációt és a nevezési díjnak az előzetes nevezés határidejéig történő beérkezését jelenti.

A nevezési díj utalása
 • számlaszám: 12010855-00132754-00100005
 • nemzetközi számlaszám: (IBAN) HU18 12010855-00132754-00100005
 • S.W.I.F.T.: UBRTHUHB
 • számlavezető bank: Raiffeisen Bank Zrt.
 • jogosult: Magyar Vándorok Teljesítménytúrázó Egyesülete
 • közlemény: regisztrációs szám

Külföldről érkező átutalás esetén az összes ebből adódó költség a feladót terheli!

Ha valaki az előzetes nevezése ellenére, valamilyen oknál fogva mégsem tud a rendezvényen részt venni, a befizetett nevezési díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

Az előnevezések az előnevezési határidő előtt átruházhatóak, de a határidő után és a rajt helyszínén nincs lehetőség módosítani! Más rajtcsomagját átvenni, azzal indulni tilos, kizárással jár. Az előnevezési időszak után, nevezés átruházására nincs lehetőség.

Egy regisztráció nem elegendő több nevezési díj befizetéséhez!

Nyomatékosan kérünk mindenkit a határidők betartására és a kért adatok elküldésére!

Nevezni a „Nevezés” menüpontra kattintva tudsz, illetve a nevezési listát is megtalálod az oldalon. Fontos a versenykiírás és a részvételi szabályzat figyelmes elolvasása. Köszönjük!

Magyar Vándorok Teljesítménytúrázó Egyesülete